Restaurant Vincent

Restaurant Vincent à Bruxelles

Restaurant Vincent
Traditioneel Brussels restaurant uit 1905
We ontvanger u i een authentiek en uitzonderlijk decor.
Wij bieden u verschillende specialiteiten aan uit de Belgische en Franse keuken
Versnijdingen en “Flambage” in de zal.

Menu

Onze kaart biedt u verschillende specialiteiten aan uit de Belgische en Franse keuken. Ontdek deze specialiteit in ons restaurant

Koude

  • Eendenlever, peren en druiven chutney 19.00€
    Rundstartaar, spinazie, pickles 16.00€
    kalfscarpaccio “Vitello Tonnato” 15.00€

     

    Plankje met fijnkost Dierendonck

Warme

  • Groenten soep 9.00€
    Garnalen kroketten 15.00€
    Kaas kroketten 13.00€
    Duo van garnalen en kaas korketten 14.00€
    L’Os à moelle gratiné au cerfeuil 15.00€
    Mosselen « Vincent » (x12 – Look botter) 11.50€
    Knoflook scampi 15.00€

Vissens

  • Mosselen “Vincent” met kruidenboter en frietjes 18.50€
    Mosselen marinière  of met witte wijn (tijdens het mosselseizoen), frietjes 26.00€
    Mosselen “Saus Poulette” (tijdens het mosselseizoen), frietjes

    27.50€

    Zeetong, Gebakken in goede boter,  duchesse aardappelen 35.00€
    Schotse zalm, duchesse aardappelen

    27.00€

    Mosselen “Vincent” (x12- knoflook boter en kruiden)

    11.50€

Classics

  • Rundstartaar op Amerikaanse wijze, frietjes 21.00€
    Vlaams Stoofvlees , frietjes 23.00€
    Gekonfijte varkensrib , met zoete aardappel 21.00€
    Cheeseburger “Vincent” 21.00€
    Ravioli van champignons met Parmezaan en pijnboompitten 19.00€
    Fazant met witloof or fijn champagne 23.00€
    Kalfsvlees met porto, stoemp van de dag 25.00€
    Bloedworst, appelmoes 21.00€
  • Kaas “petite vache”

    9.00€

    Chocoladecake “Moelleux”

    9.00€

    Appel cake

    9.00€

    Chocolademousse

    9.00€

    Crème brulée

    9.00€

    Dame blanche

    9.00€

    Coupe “Colonel”

    9.00€

    koffie “gourmand”

    9.00€

    De pannenkoeken en Flensjes

    Pannenkoek « vincent » (ananas, geflambeerd met rum) 12.00€
    Pannenkoek “Normande” (geflambeerd met Calvados) 12.00€
    Flensjes “Simone Renant” (geflambeerd met rum en vanille-ijs) 11.50€
    Flensjes  geflambeerd met grand marinier 10.50€

Galerij

In de fotogalerij ziet u leuke foto’s van ons restaurant. Wij wensen u een leuke avond in ons restaurant