Kaart

Kaart

Onze kaart biedt u verschillende specialiteiten aan uit de Belgische en Franse keuken .

Voorgerecht

  • Eendenlever, peren en druiven chutney 19.00€
    Rundstartaar, spinazie, pickles 16.00€
    kalfscarpaccio “Vitello Tonnato” 15.00€

     

    Plankje met fijnkost Dierendonck

  • Groenten soep 9.00€
    Garnalen kroketten 15.00€
    Kaas kroketten 13.00€
    Duo van garnalen en kaas korketten 14.00€
    L’Os à moelle gratiné au cerfeuil 15.00€
    Mosselen « Vincent » (x12 – Look botter) 11.50€
    Knoflook scampi 15.00€

Mosselen en Vissen

  • Moules marinières 24.00€
    Moules au vin blanc 24.00€
    Moules poulette 26.50€
  • Mosselen “Vincent” met kruidenboter en frietjes 18.50€
    Mosselen marinière  of met witte wijn (tijdens het mosselseizoen), frietjes 26.00€
    Mosselen “Saus Poulette” (tijdens het mosselseizoen), frietjes

    27.50€

    Zeetong, Gebakken in goede boter,  duchesse aardappelen 35.00€
    Schotse zalm, duchesse aardappelen

    27.00€

    Mosselen “Vincent” (x12- knoflook boter en kruiden)

    11.50€

  • Rundstartaar op Amerikaanse wijze, frietjes 21.00€
    Vlaams Stoofvlees , frietjes 23.00€
    Gekonfijte varkensrib , met zoete aardappel 21.00€
    Cheeseburger “Vincent” 21.00€
    Ravioli van champignons met Parmezaan en pijnboompitten 19.00€
    Fazant met witloof or fijn champagne 23.00€
    Kalfsvlees met porto, stoemp van de dag 25.00€
    Bloedworst, appelmoes 21.00€

Vlees en Begeleidingen

  • dieren

    De vleessoorten

     

    Al onze vleessoorten en fijnkost komen van bij onze keurslager partner Hendrik Dierendonck, deze traditionele produkten zijn kwaliteitsproducten. De rassen kunnen variëren.

    Alle onze vleessoorten zijn  gegrild of kunnen gebakken zijn en opgediend  met frietjes en een saus naar keuze.

    Rumsteak (200gr) 22.50€
    Filet pur (200gr of 250gr) 33.50€ of 40.50€
    Entrecote (300gr) 38.00€
    Chateaubriand (voor 2, +/- 500gr) 79.00€
    Beenribstuk Prijs per kilo
  •  frietjes of duchesse aardappelen  
    Zoete Aardappel  
    Gestoomde seizoensgroenten 4.00€
    Gebakken seizoensgroenten 4.50€
    Gemengde sla 3.50€
    Witloofsla met mayonaise en bieslook 6.00€
    Gestoofde witloof 6.00€
    Gekonfijte sjalot 3.50€
    Saus: béarnaise, groene of witte peper, sjalot, archiduc, roquefoert

Nagerecht en Kaas

  • Kaas “petite vache”

    9.00€

    Chocoladecake “Moelleux”

    9.00€

    Appel cake

    9.00€

    Chocolademousse

    9.00€

    Crème brulée

    9.00€

    Dame blanche

    9.00€

    Coupe “Colonel”

    9.00€

    koffie “gourmand”

    9.00€

    De pannenkoeken en Flensjes

    Pannenkoek « vincent » (ananas, geflambeerd met rum) 12.00€
    Pannenkoek “Normande” (geflambeerd met Calvados) 12.00€
    Flensjes “Simone Renant” (geflambeerd met rum en vanille-ijs) 11.50€
    Flensjes  geflambeerd met grand marinier 10.50€