Speciaal Menu

Speciaal Menu & Events

Menu Lunch

Menu lunch: 2 bedieningen van keus voor 21€

Voorgerechten:

Groentesoep

Garnaalkroket (1 stuk)

Kaaskroket (1stuk)

Vitello Tonnato

Gegratineerd mergbeen met kervel

Mosselen “Vincent” met kruidenboter

Hoofdgerechten

Schotse Zalm , duchesse aardappelen

Vlaams Stoofvlees , frietjes

Rundstartaar op Amerikaanse wijze, frietjes

Gekonfijte varkensrib , met zoete aardappel

Ravioli van champignons met Parmezaan en pijnboompitten

Steak met bearnaise saus frietjes

Nagerechten

Chocoladecake “Moelleux”

Appelgebak met vanilleijs

Chocolademousse

Crème brulée

Dame Blanche

Menu Vincent

Menu Vincent 38€: keuze uit :

Duo van kaas en garnaalekroketten

Kalfscarpaccio “Vitello Tonnato”

***

Gegrilde contrefilet van rundvlees, verse frietjes en bearnaise saus

Gegrilde lamskoteletjes, duchesse aardappelen

 ***

Kaas van “A la petite vache”

Chocoladecake met vanille-ijsje

Suggesties

Suggesties voor November:

Voorgerechten:

Paddenstoelen met een toast van spelt brood 11€

Terrine van wild met confituur van tomaten met rozemarijn 11€

Gerechten:

Filet van haas met aardappelen , saus Arlequin of peper of cream 29€

Simple steak rib Holstein (+/- 450g) 46€

Garnituur

Stoemp van de dag 6€

Nagerechten:

Peer met chocolade en vanille ijs 9€